''Wij zijn erg blij met onze keuze voor YW fotografie. Bij ons kennismakingsgesprek werden onze wensen gehoord en denken ze gelijk met je mee over de mogelijkheden. Wij zijn niet gewend aan foto's maken maar Yuri en Isabel laten je gelijk op je gemak voelen. We genieten nog steeds na van de prachtige foto's die door YW fotografie zijn gemaakt op onze dag.''

Jorn & Yara

''Wij zijn super tevreden over YW fotografie. Wij zijn niet zo gewend aan foto's maar we voelde ons erg op ons gemak! Waardoor de foto's super mooi zijn geworden! Met kinderen zijn ze ook heel erg leuk!
We zijn erg blij met de foto's!''

Tommie & Miranda

"Van ons krijgt YW Fotografie een dikke 10! Vanaf het eerste kennismaking tot aan het afleveren van de foto's. Ze maken het waar wat ze hebben aangegeven. Vriendelijke professionals die met ons meedenken en 100% inzetten om de klus te klaren. Dankzij deze kanjers hebben we prachtige foto's om onze huwelijksdag te herbeleven. TOP!"

Niq & Kirsten

"We hebben een pre-wedding shoot gehad wat resulteerde in een mooie foto voor op onze trouwkaart. 

Vooraf onze grote dag hebben we al onze wensen besproken. Yuri en Isabel zijn erg vriendelijk, behulpzaam en kundig. Yuri en Isabel hebben van 's ochtends vroeg t/m het uitzwaaien gefotografeerd. Zo hebben we prachtige foto's van allerlei momenten van onze trouwdag."

Don & Danielle

"Absoluut een aanrader! Dankzij YW Fotografie is het mogelijk onze trouwdag op ieder moment te kunnen herbeleven. YW Fotografie weet precies de juiste momenten en emoties vast te leggen. Tijdens het kennismakingsgesprek konden we het meteen goed met YW Fotografie vinden en heeft ons goed advies gegeven over de indeling van onze dag. YW Fotografie is flexibel, beantwoord al je vragen en is fijn om om je heen te hebben op je grote dag. En het belangrijkste, de foto's zijn Werkelijk prachtig!"

Habib & Ghislaine

"Yuri heeft ons perfect bijgestaan, er was meteen een klik, en samen met zijn partner hebben ze ons een set prachtige herinneringen gegeven, bedankt!"

Thijs & Anniek

"We hebben een mooie dag gehad. Mede dankzij YW Fotografie. Yuri heeft hele mooie foto's gemaakt en hij deed het erg goed. Hij gaf goede adviezen, zodat onze trouwfoto's erg mooi zijn geworden. We zijn ontzettend tevreden en blij met onze trouwfoto's."

Alex en Odeta