Yuri Willems.com » Professioneel trouwfotograaf voor jullie bruiloft uit Wijchen - Nijmegen. Wijchen-Nijmegen-Arnhem etc.

Werkwijze

Het eerste contact
Graag hoor ik van jullie wanneer jullie gaan trouwen.

Als ik op deze datum nog beschikbaar ben wil ik graag een afspraak met jullie maken voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik kom het liefste binnen een paar dagen langs. Trouwen op een vrijdag en op bijzondere datums zijn erg gewild en vaak al snel volgeboekt, wees dus op tijd met boeken!

Kennismakingsgesprek
Het kennismakingsgesprek vindt plaats in mijn fotostudio/winkel te Beuningen, tenzij jullie het prettiger vinden om bij jullie thuis jullie wensen te bespreken.

We bespreken jullie dag en vooral jullie wensen, hoe lang willen jullie dat ik aanwezig zal zijn? Waar willen jullie de bruidsreportage fotograferen?
Wat voor soort foto’s willen jullie? 
Aan de hand van deze antwoorden kan ik een goed kostenplaatje maken en kijken of er een match is tussen jullie wensen en mijn mogelijkheden.

Offerte
Na het kennismakingsgesprek stuur ik je/jullie altijd binnen 2 dagen een passende offerte via e-mail, deze is op basis van de besproken mogelijkheden,
jullie budget en jullie wensen!

Voor de bruiloft
In de laatste week(en) voor de bruiloft nemen we nog contact met elkaar op om de laatste veranderingen en het draaiboek van de dag door te nemen.

trouwfotograaf in actie